Make your own free website on Tripod.com
stichting ecodo

Wat is ecodo?


Wij zijn stichting ecodo, een jonge dynamische stichting met als doel de integratie van natuur en cultuur op een ecologisch verantwoorde manier.

Hoe?


Stichting ecodo wil haar ideeen in de praktijk vorm gaan geven door het oprichten en onderhouden van een duurzame, zelfvoorzienende woongemeenschap

Wat is dat?


Duurzame, zelfvoorzienende woongemeenschappen zijn volgens stichting ecodo woongemeenschappen waar door de bewoners zelf op ecologisch verantwoorde wijze in de levensbehoeften wordt voorzien.

Duurzaame voedselvoorziening


Met een ecologisch land- en tuinbouwbedrijf willen wij ook u in de toekomst van goed en gezond voedsel voorzien voor een eerlijke prijs. Biologische groenten, kruiden en fruit, paddestoelen en honing. Want eerlijke voeding is heerlijke voeding.

Duurzame energie


We willen in onze projecten zoveel mogelijk in de energiebehoefte voorzien op ecologisch verantwoorde wijze door energie uit biogas, zon en wind te winnen.

Educatie


Daarnaast willen we door het organiseren van cursussen, workshops en excursies onze ideeen en idealen uitdragen. Ook willen we ons gedachtengoed via het internet bekend maken, en contacten leggen met andere projecten waarmee we raakvlakken hebben.

Wordt donateur


Om onze doelstellingen meer kracht te kunnen bijzetten is uw donatie van harte welkom.

stichting ecodo


Rappersweg 79
7603 VP Almelo
Telefoon: 0456-870431
E-mail: ecodo@geocities.com

Postbank: 4385722
ASN bank: 899796397

KvK Enschede: S32489

Land gezocht


Voor ons project zijn wij op zoek naar een stuk land-/tuinbouwgrond, grootte 2 tot 6 Ha, eventueel met een of meer boerderij(en)/woning(en), bij voorkeur in de regio Twente, omgeving van Almelo.

stuur e-mail aan ecodo

---------------------|English |